Onze Harmonie

Onze harmonie staat voor muzikaliteit, kwaliteit, vriendschappelijkheid, gezelligheid, vrije tijd en vele andere termen. Samen in groep musciceren is voor ons gelijk aan ons amuseren.

Elke dinsdagavond halen onze muzikanten samen met onze dirigent het beste uit zichzelf naar boven. Om op geregelde tijdstippen naar buiten te treden als één harmonieuze groep. Zo staan er elk jaar verschillende concerten op het programma waaronder ook ons jaarconcert Viva La Musica, geven we een heus lentefeest waar iedereen kan komen genieten van de kookkunsten van onze helpers en muzikanten, ruimen wij jaarlijks 3x per jaar zwerfvuil op wandelpaden in Achterbos en zoveel meer.

Ben jij geïntresseerd om met ons samen te musiceren, samen te werken, komen kijken,... aarzel dan niet om ons te contacteren via onze contactpagina.